Sådan Satser du på Håndbold

Er du til håndbold, har du sikkert tænkt på at satse på resultaterne. Spillet har dog mange flere muligheder. For eksempel kan du satse på over/under-totalerne i kampen. Med denne type væddemål satser du på, at et hold vil score flere mål end dets modstandere, eller at holdet vil score færre mål. Odds for et samlet sejr/tab varierer fra -110 til +130.

Du kan også lave et væddemål på vinderen af ​​turneringen. De fleste håndboldturneringer afholdes årligt, og direkte vindervæddemål spørger efter det vindende hold. Udbetalingerne bestemmes af moneyline odds på hvert holds navn. Hvis du vinder, vinder du et bestemt beløb. Hvis du taber, vil du tabe. Så du kan satse på under/over-totalen af ​​spillet og stadig have en fortjeneste.

Oddsene på en håndboldkamp varierer meget, og du bør være opmærksom på væddemålsmulighederne for hver kamp. Den tyske Bundesliga er den mest populære liga i verden og starter i august. Den består af 18 hold og byder på op- og nedrykning. Andre konkurrencer i sporten inkluderer den spanske Liga ASOBAL, som har seksten hold, og LNH Starligue, som omfatter 14 hold. Dette er en spændende måde at satse på spillet på.

Håndboldkampe er ofte kortere, så du kan med fordel tjekke livestreamen ud for at se, om du kan finde en god pris. I modsætning til fodbold varer håndboldkampe 60 minutter og kan give et solidt overskud. Du kan selvfølgelig udbetale til enhver tid. Men hvis du gør det for tidligt, vil du miste den maksimalt mulige gevinst. Hvis du er i stand til at finde den bedste pris, kan du udbetale, når oddsene er lavest.

Ligesom med fodbold varierer væddemålsmulighederne på håndbold meget. Selvom du kan vælge mellem en række forskellige væddemålstyper, er det bedst at holde sig til et højt profileret hold. Uanset hvordan du vælger at satse, er der masser af måder at placere et væddemål på spillet på. Der er også en bred vifte af væddemålsmuligheder. Faktisk kan du endda spille på uafgjort. Der er mange forskellige håndboldbettingtips-kilder, som du kan tjekke for daglige spil.

Håndbold væddemål spænder fra simple til komplekse. For eksempel kan du spille på antallet af scorede mål i løbet af en kamp. En målscorende kamp er et godt sted at placere et væddemål på en total. I alt 45 mål er det perfekte spil for fans af sporten. Dette væddemål vil betale sig, hvis begge hold scorer flere mål end deres modstandere. De to andre væddemålsmuligheder for håndbold er over/under væddemål.

En anden mulighed for håndboldvæddemål er at satse på, hvor meget et hold vinder en kamp. Dette væddemål foretages ved hjælp af en simpel over/under-indsatsstruktur. Hvis et hold vinder med et vist beløb, vinder de. Et hold, der er under det angivne beløb, er dog ikke berettiget til at vinde. Hvis totalen under/over er større end den endelige score, er væddemålet et tabende væddemål.